Τελευταία Νέα Τοπικά

Τρίκαλα: Κόβουν πίτες και γλεντάνε…όταν ο λαουτζίκος πεινάει!

Τραγική θα χαρακτήριζε κάθε νοήμων άνθρωπος την επικρατούσα κατάσταση που “φιλοξενούν” και πλασάρουν καθημερινά τα τοπικά και όχι μόνο μέσα ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που το ψωμί πολλών εργαζομένων και τα δικαιώματά τους επαπειλούνται, γίνονται βορρά για κομματικές -και όχι μόνο- έριδες, τα μέσα ενημέρωσης θεωρούν πως έφτασαν οι Απόκριες.. και “πετάνε χαρταετό”.

Βρίθουν λοιπόν οι δημοσιεύσεις που αφορούν σε κοπές πίτας και άλλες εξόδους “ισχυρών” προσωπικοτήτων της πόλης -γιατί φυσικά από αυτές τις εξόδους κρίνεται το μέλλον μας-, αδιαφορώντας για τα μείζονα προβλήματα που πλήττουν τον μέσο Έλληνα.

Κάπως έτσι λοιπόν η κοινωνία μας αποπροσανατολίζεται και βυθίζεται σε λήθαργο, χάνοντας τον αγώνα της διεκδίκησης για μια αξιοπρεπή ζωή.

Όλα αυτά λοιπόν την ώρα που πολλοί συνάνθρωποί μας πεινάνε, έχοντας μια “μόνιμη” θέση στα μητρώα των ανέργων του ΟΑΕΔ, ή αν είναι από τους “τυχερούς” που έχουν δουλειά τότε εργάζονται πολλές ώρες για “ψίχουλα”, έχοντας κυρίως υποχρεώσεις και ελάχιστα δικαιώματα.

Αυτοί είναι ο άνθρωποι που σε λίγους μήνες θα κληθούν να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας, “σταυρώνοντας” όχι τους υποψήφιους αλλά τον λαουτζίκο!