Τελευταία Νέα Τοπικά

Τρίκαλα: Έργα της.. συμφοράς ταλαιπωρούν τους πολίτες

Στο ίδιο έργο θεατές είναι οι Τρικαλινοί, οι οποίοι καλούνται ακόμη μια φορά να..υποστούν τις συνέπειες της «δραστηριοποιήσης» της δημοτικής αρχής της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι συνεχείς εργασίες στο κέντρο της πόλης για την αποκατάσταση διαφόρων ζημιών και βλαβών, αλλά και γενικότερα των νέων “μεγαλεπίβολων” σχεδίων και έργων που στοχεύουν σε μια ΄έξυπνη πόλη, ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Οι συνεχόμενες διακοπές της κυκλοφορίας σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης, έχουν σαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας που πρέπει καθημερινά να κάνουν κύκλους προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους, ενώ φυσικά η ταλαιπωρία αυτή ισχύει τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς.

Και φυσικά εάν τα εν λόγω έργα ήταν έργα ουσίας, ουδεμία αντίρρηση θα υπήρχε.

Όταν όμως πρόκειται για έργα της πλάκας, τα οποία ταλαιπωρούν τους πολίτες και ουσία καμία.. τότε σαφώς θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Έτσι λοιπόν όσο η Δημοτική Αρχή “ευλογεί τα γένια της”, εμείς θα τονίζουμε ξανά και ξανά ότι πρόκειται για έργα φούμαρα χωρίς τις απαιτούμενες μελέτες και χωρίς καμία επίβλεψη, ευχόμενοι παράλληλα στον Τρικαλινό πολίτη “καλή υπομονή και δύναμη”.