Εκκλησιαστικά Τελευταία Νέα Τοπικά

Οι Γ’ Xαιρετισμοί της Θεοτόκου απόψε στους ναούς των Τρικάλων

Η Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών προς την Θεοτόκο να ψαλεί απόψε στους ναούς των Τρικάλων, που θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα.

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων θα τελεστεί απογευματινή Ακολουθία από 5:30 μ.μ. έως 7:00 για όλους τους εργαζόμενους, τους νέους ή όσους κωλύονται να συμμετάσχουν στην κανονική Ακολουθία.

Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος στις 5:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου.

Ακολούθως στις 7:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Περί ώρα 9:00 το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στον ίδιο Ιερό Ναό και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.