Γνώμες Τελευταία Νέα Τοπικά

Ντράπηκε και η ντροπή στα Τρίκαλα!!

Εικόνες ντροπής που μόνο περήφανους δεν μας κάνουν να νιώθουμε για την πόλη μας, εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες μας προώθησαν οι αναγνώστες του Trikalina.gr.

Οι εικόνες αυτές αποτυπώνουν την τραγικότητα της καθημερινότητας πολλών Τρικαλινών που ανεβαίνουν τον δικό τους γολγοθά στην έξυπνη πόλη, που εν τέλει μόνο έξυπνη και φιλική δεν είναι.

Συμπολίτες μας λοιπόν που μετακινούνται με αμαξίδιο αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν στη μισή και πλέον διαδρομή τους ανισόπεδους γεμάτους λακκούβες δρόμους του κέντρου, καθώς ως γνωστόν τα περισσότερα πεζοδρόμια είτε είναι σπασμένα είτε εκτελούνται τα κλασσικά πολύμηνα έργα.

Φυσικά η κατάσταση αυτή είναι ανυπόφορη για το σύνολο των πολιτών, καθώς καθημερινά εκτίθεται σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα.

Επιτέλους κάποτε η κατάσταση αυτή θα πρέπει να αλλάξει και να δούμε πως δεν αρκούν οι τίτλοι, ιδιαίτερα όταν αυτοί είναι ουτοπικοί.

Χρειαζόμαστε μια πόλη φιλική για τους πολίτες της, μια πόλη που θα θέσει σε προτεραιότητα τις βασικές ανάγκες των πολιτών, μια βιώσιμη πόλη!

Και ας είναι λιγότερο “έξυπνη”!