Τελευταία Νέα Τοπικά

Καλή τύχη Έλληνα!

Απίστευτες καταστάσεις την τραγικότητα των οποίων δεν μπορεί να συλλάβει ένας νοήμων άνθρωπος, μετά τα τελευταία γεγονότα που συντάραξαν το πανελλήνιο.

Την ώρα λοιπόν που ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί τα παιδιά της, τα παιδιά που τόσα άδικα έγιναν θυσία λόγω της αμέλειας και της αβλεψίας των πολιτικών και των εκάστοτε κυβερνήσεων και των συμφερόντων αυτών, πολλοί ήταν εκείνοι που γλέντησαν με την ψυχή τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πριν τελειώσει καλά καλά η διαδικασία της ταυτοποίησης των θυμάτων, αλλά και η ταφή των σωρών που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και παραδοθεί στους συγγενείς, μερικοί αποφάσισαν να “θρηνήσουν” χορεύοντας και τραγουδώντας στα μπουζούκια.

Μεγάλα ονόματα τραγουδιστών, φόρεσαν τα καλά τους, τραγούδησαν και γλέντησαν για να μην χάσουν το “μεροκάματο”, ενώ για να δικαιολογήσουν αυτή τους την κίνηση ισχυρίστηκαν πως τα χρήματα αυτά θα δοθούν στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

Και από την άλλη πλευρά βλέπουμε και τους απλούς πολίτες να κατακλύζουν τα κέντρα διασκεδάσεως και να διψούν για χορό και διασκέδαση, αδιαφορώντας για τις ψυχές που χάθηκαν αλλά και για τα παιχνίδια που παίζουν οι ιθύνοντες με τις ίδιες μας τις ζωές.

Πως λοιπόν αυτή η χώρα μπορεί να σωθεί;

Σε τι μπορούμε να ελπίζουμε επιτέλους, όταν ακόμη και για τόσο σοβαρά περιστατικά όπως η εν λόγω εθνική τραγωδία όλοι κοιτάζουν το ατομικό συμφέρον, το χρήμα και την καλοπέραση;

Καλή τύχη Έλληνα!