Εκκλησιαστικά Τελευταία Νέα

Ιερές Αγρυπνίες από 4 έως 12 Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες και Εσπερινές Θείες Λειτουργίες:

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της Υποδοχής Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος Παναγίας «Γεροντίσσης», στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 8:00-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Συλλήψεως της Αγίας Άννης, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος, επισκόπου Τριμυθούντος του θαυματουργού, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ευγενίου, Μαρδαρίου κλπ. Πενταρίθμων Μαρτύρων, από 9:00-12:30 βραδινή ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.